Új Mobilizált Jövő Neked

New Mobil Future Kft

Az New Mobil Future Kft. egy Új Mobilizált Jövőt kínál Neked.

Cégünket olyan magyar állampolgárok alapították akik belefáradtak a magyar építőipar negatív sajátosságaiba. A szakemberhiány, az építőanyag árának állandó emelkedése, a megbízhatatlan munkaerő, az építkezés hosszú, embert, házasságot és egészséget kikezdő megpróbáltatásai mindannyiunkat új kihívások elé állítanak. Segítségünkkel ezeket kihívásokat kerülheted el.

Vállalkozásunk - a korábban a Prémiummobilházak weboldalon bemutatkozó és tragikus halálesetet követően megszűnt tevékenységű társaságtól függetlenül, annak nem jogutódjaként - a külföldi partner gyártóüzemében készülő prémium minőségű bővíthető és kulcsrakész modulházak építését, beszállítását és értékesítését végzi Magyarországon.

A weboldalunkon található mobilházakat a korábbiaknál jóval komolyabb gazdasági háttérrel kizárólag társaságunk forgalmazza Magyarországon. Megpróbálunk ugyanakkor azokon is segíteni, akik korábban a Prémium Készház Kft.-vel  (cg.: 13 09 207952) léptek kapcsolatba, de annak ügyvezető tulajdonosa tragikus halálát követően nem kaptak segítséget. A követelések érvényesítése és a házak megrendelése kapcsán is megkísérlünk segíteni.

Társaságunk 4 évszakban használható, magas kivitelezési minőségű, azaz prémium kategóriájú, teljes egészében kulcsrakész könnyűszerkezetes készházak gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Amit kínálunk, az egy olyan modern könnyűszerkezetes épület a legkorszerűbb technológiákkal elkészítve, amely a kor szellemének megfelelően kényelmes, modern és üdítő lehetőségeket nyit lakóházzal kapcsolatos kívánságai előtt.

Választékunk 22 alapmodellből áll melyeket rengeteg extrával bővíthet, de már az alapmodellek is magas alapfelszereltségűek és minden igényt kielégítenek.
Házaink 18 m2 alapterülettől kezdődnek és a 170 m2-es, egészen nagy készházaknál érnek véget.

Kérjük látogassanak el Facebook oldalunkra.

https://www.facebook.com/Mobilh%C3%A1zaknet-New-Mobil-Future-Kft-111887274456546

Hosszú évek tapasztalata alapján

Energiatakarékos technológia

Mobilház

A felhasznált energiatakarékos technológia hosszú évek óta sikert arat olyan országokban, mint Kanada, USA, Finnország, Norvégia, Dánia, Japán, ahol már több, mint 300 éve építenek ilyen otthonokat.  

A favázas építési technológia hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Minden házunk a vevő egyedi igényinek megfelelően, személyre szabottan készül, rövid gyártási határidővel, manufakturális munka eredményeként. 

A házak minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, minden esetben CE megjelöléssel, azaz Európai Minőségi tanúsítvánnyal ellátottak. 

Az előre gyártott moduláris faházak ökológiai jellege ökológiailag tiszta anyagok használatán alapul: tűlevelű (de lassan növő, azaz a magyarországiánál keményebb) fafajok, ásványi szigetelés, amelyek megfelelnek az E1 szabványnak.

Megnézem a házakat!
Mobilház
A bútorok kivételével

Minden beépítésre kerül

Mobilház

A helyszínre szállítást (a több modulból álló házak esetében a csatlakoztatást) követően csak az alapra kell helyezni és a közművekre kell csatlakoztatni az épületet és máris költözhető.

A bútorok kivételével minden beépítésre kerül.

A telepítés a helyszíni adottságoktól és a ház típusától függően mindössze 12 - 24 órát vesz igénybe.

Megnézem a házakat
Mobilház
Ingyenes szolgáltatások, rövid határidő

Előnyök:

 • Nagyon gyors gyártási és szállítási határidő (8-20 hét).
 • Ingyenes tervezés.
 • A szabványaink keretei között egyedi tervek megvalósítása.
 • Ingyenes helyszíni felmérés.
 • Stabil gyártói háttér és szakember háttér.
 • Kulcsra kész, energiatakarékos teljesen lakható ház, mely magában foglalja víz- villany- és szennyvízberendezéseket is, a bekötési csatlakozásig.
 • Nincsenek előre nem látható, rejtett költségek.
 • Nem kell kivitelezőt keresgélned.
 • Nincs elhúzódó kivitelezés a kedvezőtlen időjárási tényezők miatt.
 • Rengeteg időt - akár egy évet is - megspórolsz, amit egyébként építkezéssel töltenél.
 • Bármikor áttelepíthető akár az ország, vagy Európa egyik végéből a másikba, ha például egy új munka miatt költöznie kellene.
 • A beköltözést követően alacsonyak a fenntartási költségek az energiatakarékos technológiának köszönhetően.
 • Amennyiben fontos számodra, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyj magad után, a talajcsavaros alapozási megoldásunknak köszönhetően, ezt a környezet megbolygatása nélkül elérheted. 
Sokoldalú felhasználhatóság

Az alábbi felhasználási területekre ajánljuk:

 • Lakóház
 • Üzlethelyiség, iroda
 • Vendégház
 • Nyaraló
 • Horgász- és vadászház

Gyors lakhatási megoldást keresel hosszú távra, elérhető árakon? Ez az Neked leginkább megfelelő megoldás.
Magáncélra, vagy befektetésként is kiváló lehetőség.

A házak alapozásában és összeszerelésében is segíteni tudunk, valamint a daruzásban, ezek az igények költségei minden esetben a helyzettől függően alakulnak, de igyekszünk mérsékelt árakon ezeket a szolgáltatásokat részedre közvetíteni.

Megnézem a mobilházakat!