CE tanúsítvány

Az energiatakarékos technológia hosszú évek óta sikert arat

Technológia

Kizárólag természetes anyagokkal építkezünk.

A felhasznált energiatakarékos technológia hosszú évek óta sikert arat olyan országokban, mint Kanada, USA, Finnország, Norvégia, Dánia, Japán, ahol már több, mint 300 éve építenek ilyen otthonokat.  A favázas építési technológia hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Különös tekintettel arra, hogy a házak külső borítása az adott településre vonatkozó építési szabályoknak megfelelően akár módosítható és a kőházakkal azonos megjelenés is elérhető.

Minden házunk a vevő egyedi igényinek megfelelően, személyre szabottan készül, rövid gyártási határidővel, manufakturális munka eredményeként.

A házak minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, minden esetben CE megjelöléssel, azaz Európai Minőségi tanúsítvánnyal ellátottak.
Az előre gyártott moduláris faházak ökológiai jellege ökológiailag tiszta anyagok használatán alapul: tűlevelű fafajok, ásványi szigetelés, amelyek megfelelnek az E1 szabványnak.

A ház magas energiahatékonyságát a bazalt gyapjúval történő szigeteléssel érik el, amelynek fő jellemzői az alacsony hővezető képesség, a vízgőzáteresztő képesség, a nem gyúlékony tulajdonság, a hatékony hő- és zajszigetelés, a terheléssel szembeni ellenállás, a tömörség stb.
150 mm ásványi anyag a gyapjú lehetővé teszi a fűtési költségek akár 30%-kal történő csökkentését.

Az épületeinkben alkalmazott hőszigetelés a következő műszaki jellemzőkkel rendelkezik:

Tömítés                                                                         30 kg/m3                                                                          

Hővezető képesség λ10 ° C kilowatt /m ° С           0,034

Hővezető képesség λ25 ° C kilowatt /m ° С          0,037

A tűzveszélyesség osztályozása nem éghető      nem gyúlékony

A lemezek mérete                                                       1000х600

Vastagság                                                                    50-200 mm

A házat három közműforráshoz kell csatlakoztatni:

Elektromosság:
Az épület belsejében található egy számláló a fogyasztásméréshez (minden területen van egy módosítás), automatikus biztonsági bemenettel.

Víz és szennyvíz:
Az épület saját belső víz- és szennyvízrendszerrel rendelkezik. A vizet egy mosogatóhoz, vízmelegítőhöz, WC-hez, zuhanyzóhoz van bekötve, a mosógép és a mosogatók csatlakoztatására szolgáló speciális helyek előkésztve. A vízellátást egy 25 mm-es kimenettel ellátott polietilén csövön keresztül történik, amelyet a vízhálózathoz, egy kúthoz vagy külső víztartályhoz csatlakoztatható. A szennyvizet egy 100 mm átmérőjű csövön keresztül vezetik a központi szennyvízrendszerbe vagy egy előzőleg előkészített szennyvíz tartályba.

Gyors ajánlatkérés